Nieuw

Nieuw

Zechsal magnesium

Zechsal magnesium in een nederlands produkt. Gewonnen in Veendam.

 

 

Producten van Wandelwol

 

Wandelolie

Wandelolie is een huidolie die wordt gemaakt van uitsluitend natuurlijke oliën, zonder chemische of synthetische toevoegingen. De basis bestaat uit olijfolie waaraan een zestal essentiële oliën zijn toegevoegd. Het is geschikt voor alle huidtypes, heel zuinig in gebruik en heeft een preventieve werking bij huidirritaties. Het is geschikt voor bijna het hele lichaam. Door de toevoeging van teatree-olie is het wat minder geschikt voor het gezicht.

Verkoopprijzen

Verwarmend    € 18,95

Verkoelend        € 18,95

 

Wandelwol

De oplossing bij blaren en voet-ongemak

Wandelwol is een natuurlijk anti-drukmiddel  gemaakt van 100% schapenwol. Het is lekker zacht, bevat lanoline(wolvet) wat het huidherstellend vermogen ondersteunt. Bovendien absorbeert het transpiratievocht, zorgt voor warme voeten in de winter en koele voeten in de zomer. Het verzacht ontstane blaren en voorkomt blaarvorming. Daarnaast werkt het drukontlastend voor bijvoorbeeld een likdoorn tussen de tenen.

Wandelwol anti-drukmiddel  is dan ook geschikt voor wandelaars, sporters en shoppers. Voor mensen  met weinig vetpolster onder de voet,een branderig gevoel onder de bal van de voet, pijnlijke tenen, likdoorns en ter voorkoming van traumanagels bij sporten of wandelen.

Verkoopprijzen

Wandelwol 10 gram € 6,95 

Wandelwol 20 gram € 9.95    (ook verkrijgbaar zonder lanoline)   

Wandelwol 40 gram €18,95

 

Wandelhout

Ga eens wandelen met wandelhout. Doordat je, je vingers blijft bewegen hou je de bloedsomloop op gang en verminder je de vochtophoping in je handen. Het is te vergelijken met het effect van Noors wandelen waarbij de handen en armen ook in beweging blijven.

Verkoopprijs €12,95 per paar

 

Voor meer informatie www.wandelwol.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tekenkaart

Handig voor onderweg is deze tekenkaart voor het verwijderen van een teek. Door zijn handige formaat past hij  in je telefoonhoesje of portemonnee. 

Verkoopprijs € 3,95